Salon Asferg

Velkommen til Salon Asferg.
Jeg er nyopstartet frisør her i Asferg. Jeg har de sidste 20 år arbejdet som udlært frisør i forskellige saloner. Igennem min opnået erfaring de sidste 20 år, har jeg nu et ønske om at åbne min egen salon.
Salon Asferg vil være en salon, der er åben for hele familien, hvor vi bestræber os på at give dig den bedste behandling lige fra farvning, opsætning af langt hår, klipning m.m.

Sidder du med ønske til en behandling, der ikke fremgår af salonens side, ring gerne og tag en snak med os. Vi er altid åben for at se muligheder.

Igennem de sidste 20 år, har jeg fået en del erfaring indenfor frisørfaget. Igennem min erfaring ligger det mig meget på sinde at kunne hjælpe de kunder, der ikke har mulighed for, at kunne komme ud af eget hjem til en behandling. Derfor tilbyder jeg gerne klipning i eget hjem. Ring gerne for et uforpligtende tilbud på dette.

De produkter, vi benytter i vores behandlinger hos Salon Asferg, er fra Evo,  produkterne er valgt med stor omhu for at skåne og tage så meget hensyn til miljøet som muligt. 




Kvaliteten af produkterne er for mig og min salon et vigtigt parameter. Jeg har derfor med min mangeårig viden inden for faget valgt Evos produkter til min salon, da de lever op til mine krav og er produkter, jeg kan stå inde for i mine behandlinger. Produkterne er nøje udvalgt for at skabe den bedste helhedsoplevelse for dig som kunde.

Hos Salon Asferg kan I altid regne med god service og et godt humør, så jeg håber at se dig i min salon.